Proiectele CBROM

Date de contact

Rumänische Orthodoxe Metropolie
Centrul Bisericesc Român Ortodox München 
Paul-Heyse-Str. 19
80336 München
Telefon 089/54572059
Telefax 089/54572058
Web http://www.cbrom.de/
Web www.asociatiacaritativasfantulvasile.ro/
E-Mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Responsabili pentru conținutul redacțional:

Bianca Scorțea
Simona Bratu

 

Webdesign

© 2018 Centrul Bisericesc Român Ortodox München

 

Politica de Confidenţialitate

În calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului asociatiacaritativasfantulvasile.ro/, Centrul Bisericesc Ortodox Român München se angajează să păstreze caracterul confidenţial al informaţiei furnizate de către dumneavoastră prin accesarea site-ului sau prin completarea și trimiterea de formulare conținând date personale.

Centrul Bisericesc Ortodox Român München (numit în continuare CBROM) utilizează metode şi tehnici de securitate, dar şi politici interne şi proceduri de lucru aplicabile persoanelor responsabile, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate şi asigură persoanele care transmit date cu caracter personal că acestea nu vor fi dezvăluite unor terţe părţi decât în condiţiile legii.

CBROM îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul website-ului www.asociatiacaritativasfantulvasile.ro/, precum şi Politica de confidenţialitate fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Puteţi consulta acest site fără să vă dezvăluiţi identitatea sau să daţi cea mai mică informaţie în ceea ce vă priveşte. Este posibil să obţinem informaţii în mod automat, dar care nu pot fi în nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informaţii se referă la tipul de browser pe care îl utilizaţi, la platforma computerului dumneavoastră şi la numele domeniului prin care aveţi acces la site-ul nostru.

 

Folosirea plugin-urilor social media:

Pagina noastră web folosește funcții de la câteva rețele sociale ("plugin-uri"):

 • Plugin-uri Google
  Butonul de share Google +, buton cu caracterul roșu "g+" pe un fundal alb, administrat de Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Statele Unite("Google")
 • Plugin-uri Facebook
  Plugin-uri cu un "f" pe un pătrat albastru , un smiley "thumbs up" sau textul "Îmi place", administrat de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Statele Unite ("Facebook").
 • Plugin-uri Twitter
  Un buton cu textul "twitter" sau "retweet" sau o iconiță cu o pasăre mică, administrat de Twitter Inc., 1355 Market St., Suite 900 San Francisco, CA 94103, Statele Unite ("Twitter").
 • Plugin-uri LinkedIn
  Un buton cu literele albe "in" pe un fundal albastru, administrat de LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Stetele Unite ("LinkedIn")

 

Dacă accesați una din paginile noastre web ce folosesc un astfel de plugin, browserul dumneavostră se conectează la serverele furnizorului de plugin, cu predominare în Statele Unite. Conținutul plugin-ului este transmis direct de la furnizori către browser-ul dumneavoastră și încorporat paginii. Nu avem nicio influență asupra sferei de acțiune a datelor ce le adună furnizorii. După ce au fost afișate platformele, datele personale ale celor ce nu sunt membri, ale membrilor logați și ale membrilor ne-logați, inclusiv adresele lor IP, sunt adunate, procesate și transmise, inclusiv serverelor din Statele Unite. 

Dacă sunteți logat pe respectiva rețea socială se poate atribui profilului vizita dumneavoatră pe pagina noastră. Dacă interacționați cu plugin-urile (ex. dați click pe butonul "Îmi place" sau scrieți un comentariu), această informație (incluzând adresa IP) este direct transmisă din browser-ul dumneavoastră către un server administrat de frunizorul plugin-ului, posibil în Statele Unite, unde este stocată.

Pentru detalii despre scopul și intenția pachetului de date adunate, procesarea și folosirea de către furnizori, cât și despre drepturile dumneavoastră asociate și opțiuni legate de securitate, vă rugăm să vedeți politicile de confidențialitate adecvate:

 

Dacă sunteți membru al unei rețele, dar nu doriți ca furnizorul să facă legătura între pachetul de date adunat de pagina noastră și profilul dumneavoatră, amintiți-vă să vă deconectați complet de pe rețeaua socială înainte de vizitarea altor pagini și să ștergeți cookie-urile stocate pe browserul dumneavoastră. Mai multe informații găsiți aici: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=ro

 

Alte prevederi și condiții

 

Drepturi de autor și proprietate intelectuală

CBROM oferă acces liber la site-ul www.asociatiacaritativasfantulvasile.ro/ și vă autorizează să vizualizați, imprimați și să transmiteți informații existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informațiile existente pe acest site este deținut de CBROM sau de partenerii săi. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără permisiunea anterioara explicită, prin acord scris cu CBROM sau partenerii săi.

Site-ul de față poate conține legături ("link"-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. CBROM nu garantează, nu este și nu poate fi făcut responsabil în niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. CBROM nu va fi responsabil sau pasibil de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Accesul sau folosirea serviciilor sau a informațiilor puse la dispoziție de CBROM prin intermediul site-ului într-un mod care violează legislația românească sau internațională în materie de drept de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penala pentru astfel de acțiuni.

CBROM își rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea și utilizarea acestui site și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau a securității acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita CBROM sau partenerii săi.

Este de asemenea strict interzisă folosirea oricăror adrese de e-mail sau a altor date de contact publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri/mesaje comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese/date de contact.

Limitarea răspunderii

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele:

Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. CBROM se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect. CBROM nu oferă nicio garanție că:

 • informațiile disponibile pe site vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
 • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
 • orice eroare de program va fi corectată.

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcarii de informații din conținutului site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de CBROM, de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Acest site este oferit în această formă și fără alte garanții. CBROM nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.