Proiectele CBROM

Duminică, 15 decembrie 2019, membri ai Asociației Caritative Sf. Vasile i-au vizitat pe copiii de la Așezământul Valea Plopului, înființat de Părintele Nicolae Tănase, oferindu-le o donație în bani cu ocazia Sărbătorii de Crăciun. Întâlnirea cu copiii i-a umplut de bucurie pe membrii asociației noastre.

Asociația noastră a sprijinit financiar 2 studenți la Facultatea de Teologie din București să participe la întâlnirea ATORG 2019, care a avut loc în perioada 11-13 oct. 2019 la Dresden. Tinerii au avut posibilitatea să se întâlnească cu tineri cu aceleași valori creștine din Germania, să participe la conferința susținută de filosoful Sorin Lavric și de Pr. prof. Constantin Coman despre discernământ, să discute pe teme care țin de credință și să se plimbe prin Dresden.

Asociația noastră a sprijinit un tânăr student la Facultatea de Teologie din București, activ în viața parohiei Sfânta Vineri Pajura și care are cunoștințe de limba germană să participe la întâlnirea ATORG 2018. A 11-a întâlnire anuală a Asociației Tinerilor Ortodocși Români din Germania (ATORG) a avut loc, în 5–7 octombrie 2018, la Nürnberg, fiind găzduită de Centrul Mitropolitan şi Parohia „Sf. M. Mc. Dimitrie Izvorâtorul de Mir”.

Asociația noastră, pe lângă sprijinul oferit Andreei și Ionelei, anul acesta a început să-l sprijine cu bursă de studiu și pe Gheorghiță să își continue studiile liceale, prin programul Vreau în clasa a noua, un program al asociației World Vision România.

Sâmbătă, 29 septembrie 2018, asociația noastră a organizat o excursie pentru Andreea și Ionela, cele 2 fete din judetul Ialomita pe care le sprijinim să își continue studiile liceale, prin programul Vreau în clasa a noua, program gestionat de asociația World Vision România.