Proiectele CBROM

Din februarie 2020 asociația noastră susține prin contribuții lunare doi copii studenți ai unei familii frumoase și numeroase, greu încercată, după moartea tatălui copiilor, părintele Ștefan Zaharescu.

În anul 2020 am continuat colaborarea cu asociația World Vision România, prin susținerea unui elev de liceu în cadrul programului ”Vreau în clasa a 9-a” cu bursă de studiu lunară și cadouri.

Asociația noastră a sprijinit financiar 2 studenți la Facultatea de Teologie din București să participe la întâlnirea ATORG 2019, care a avut loc în perioada 11-13 oct. 2019 la Dresden. Tinerii au avut posibilitatea să se întâlnească cu tineri cu aceleași valori creștine din Germania, să participe la conferința susținută de filosoful Sorin Lavric și de Pr. prof. Constantin Coman despre discernământ, să discute pe teme care țin de credință și să se plimbe prin Dresden.

Asociația noastră a susținut taxa de participare a unor copii cu posibilități materiale limitate, în tabăra de dezvoltare personală și consiliere vocațională ”Psyho Kids Camp” organizată la Bran în luna iulie 2020, de Malvina Roșu, consilier vocațional și actrița Roxana Lupu.

Duminică, 15 decembrie 2019, membri ai Asociației Caritative Sf. Vasile i-au vizitat pe copiii de la Așezământul Valea Plopului, înființat de Părintele Nicolae Tănase, oferindu-le o donație în bani cu ocazia Sărbătorii de Crăciun. Întâlnirea cu copiii i-a umplut de bucurie pe membrii asociației noastre.